Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)
2 0 +22
Слушать
Скачать
На этой странице Вы можете скачать песню Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)!. Слушайте онлайн в хорошем качестве, со своего телефона на Android, Iphone или PC в любое время. Также с помощью поиска сможете быстро найти нужную вам mp3 музыку.

Arilena Ara
Nentori (Beverly Pills Remix)

!
  • Жанр: Поп, Dance
  • Качество: 320 kbps
  • Слушали: 274
  • Формат: mp3
  • Длительность: 02:33
  • Размер: 5.58 Mb
Песня в Сборниках: Музыка в машину
Клип Arilena Ara - Nentori (Beverly Pills Remix)
Текст песни
Оригинал Перевод
Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh
Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori
Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë
E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash
Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori, nentori, nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori, nëntori
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori, nëntori, nëntori.
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.
Рекомендуем Послушать
Kiiara – Open My Mouth
02:35
Lil Tecca -  Ransom
02:11
Onuka -  Misto
05:22